Behandlingar

Tatueringsborttagning:

Har du en tatuering som du vill ta bort? Då är du inte ensam. Efterfrågan på tatueringsborttagning växer lika fort som att få dem ditsatta.

Att ta bort en tatuering går ut på att ta bort de färgpigment som sitter i läderhuden. Detta gör man genom att först ”skjuta” sönder dem med hjälp av en laser. Efter att lasern splittrat pigmenten låter man kroppens eget renhållningssystem göra sig av med resterna på naturlig väg.

Vi använder oss av PHI-Laser som är den nya generationens Q-Switch YAG laser. Behandlingen går väldigt fort och efter behandlingen kan huden tillfälligt svullna upp och bli öm men försvinner oftast inom ett par timmar. 

Resultatet av en tatueringsbortagning beror på olika faktorer:

Färg, ålder, djup och placering. I vissa fall får man bort tatueringen helt och i andra kan man bleka tatueringen så att den knappt syns. 

Svart är lättast att få bort och färg (grönt/blått) är svårast. 

En tatuering kan behandlas med 6-8 veckors mellanrum och antalet behandlingar som krävs är olika men jag brukar säga att man får räkna med cirka 10 behandlingar. 

Carbon Peeling:

Carbon laser peeling (Hollywood peeling) är en av de modernaste ansiktsbehandlingar med laser. Behandlingen passar alla hudtyper och ger omedelbara resultat. 

Behandlingen är smärtfri, väldigt säker och väldigt skonsam mot huden. 

Carbon laser peeling är en behandling som skapar en finare, fräschare och hälsosammare hud. Kolet går in i huden och stimulerar kollagen och håller huden yngre. 

Effekten av carbon peeling:

  • smärtfri och skonsam ansiktsbehandling.
  • reducerar pormaskar
  • reducerar stora porer
  • reducerar fina linjer
  • fräschar upp huden och ger lyster
  • ökar kollagenproduktionen i huden.
  • reducerar fet hud
  • hjälper mot acne
  • reducerar pigment förändringar
  • resultatet syns direkt efter behandlingen

Du kan göra behandlingen en gång, men för att uppnå optimal effekt ska du göra 2-4 behandlingar med 2-4 veckors intervall. 

Permanent makeup:

Bryn:

Du kan välja mellan 3D bryn, puderbryn eller kombibryn. Skillanden är resultatet. 

3D bryn ger ett mer naturligt resultat då man lägger små snitt med en manuell ”tatueringspenna” med 18 strålar formade i en U form. Resultatet är så naturligt att många inte ser att man har ”tatuerat” brynen.

Puderbryn går bäst att jämföra med sminkade bryn. Kan göras manuelt eller med maskin. Brynen ser alltid sminkade ut men beroende på intensitet och färg blir resultatet fortfarande väldigt naturligt och fint.

Kombibryn, våran mest valda metod! Här kombinerad ovanstående tekniker för att få fram ett önskat resultat av naturligt men ändåså att brynen har en fin form och ramar in ansiktet. 

Du kan alltid boka en gratis rådgivning i salongen eller på telefon om du har funderingar eller frågor.

Eyeliner:

Vill du bara ha en markerad franslinje, subtil övre/undre liner eller kanske en fin liner med vinge? Vi bestämmer tillsammans vad som passar dig och din ögonform. Du kan välja mellan olika färger och tjocklekar på eyelinern. 

Passar perfekt för dig som vill slippa ”sminka” dig varje dag och vill rama in ögat men har svårt att få till en fin jämn eyeliner.

Ärr Kamouflering

Denna tjänst är tänkt att hjälpa dig som har fått bristningar, har ärr efter operation, olycka, brännskada, självskada eller annat.

Jag kamouflerar med hjälp av hudfärgade pigment som mixas till önskad nyans och tatueras över din bristning/ärr. Dina bristningar eller ärr ska vara helt läkta (vita). Rosa ton är ett tecken på att allt inte riktigt läkt ännu och du bör vänta ett tag till. Ärret/bristningen måste också vara ljusare än omgivande hudton. Bristningar och ärr måste vara minst ett år gamla för att kunna behandlas. Din hud bör inte vara solbrun vid behandling, då pigmentet ska matchas med din naturliga hudton. Läkningstid ca 6-8 veckor. 

Fransförlängning

Metoden innebär att en eller flera fransar fästs på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim. Fransförlängningen håller lika länge som ens egna ögonfranscykel, det vill säga cirka 30–45 dagar, då förlängningen trillar av i samband med att du tappar din egen frans. Du kan välja mellan singelfransar och volymfransar för att få önskad effekt.